Acupunctuur Amersfoort, acupuncturist Feng

Verantwoording en copyright
Wat is moxibustion?
VSK
Gezondheid Acupunctuur, vermoeidheid, slapeloosheid, spijsvertering

Home

 

Tel.: 033 - 4564693         info@chinatura-medica.com           K.v.K. nr.    52945723

info@chinatura-medica.com

Chinatura

Medica


      Chinatura Medica          Triangelstraat 66           3822 DJ  Amersfoort

©2011

Omdat het klimaat in Nederland vaak (en langdurig) koud is en ook door veel andere factoren, bijvoorbeeld vermoeidheid, stress, etc,  krijgen veel mensen klachten van koude intolerantie, zij hebben vaak zeer koude handen en voeten, kunnen vanwege de koude ook moeilijk in slaap vallen, verder krijgt men ook vaak klachten van de onderbuik en rugpijn.

Naarmate er langdurig klachten van koude intolerantie blijven, krijgt men steeds meer andere klachten, bijvoorbeeld, verdoofde handen, voeten, gewrichtsontstekingen, in de winter vaak verkouden en men loopt ook risico voor een hartaanval, wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat in de winter en tijdens de slaap veel hartaanvallen voorkomen, want in de winter en 's nacht loopt het bloed vaak niet meer goed door. Kanker is ook vaak het gevolg van koude intolerantie, want er worden veel blokkades door veroorzaakt en het bloed loopt niet meer goed door.

Dus op tijd behandelen om klachten van koude intolerantie weg te nemen is zeer belangrijk voor de gezondheid van de mens.

Voor klachten van koude intolerantie kan behandeling plaats vinden bij Chinatura Medica. Door behandeling neemt de koude intolerantie steeds af, krijgt men steeds warmere handen en voeten, veel klachten en ernstige klachten worden afgewend.

De behandeling vindt plaats met Chinese warme kruidentherapie moxa of droge voeten bad, indien nodig i.c.m. Chinese warme kruiden op bepaalde acupunten.

  

Koude intolerantie

Stress

Vermoeidheid

Koude intolerantie

Alle klachten ontstaan door lichaam uit balans

Chinatura Medica brengt uw lichaam in balans

                                       Behandeling . Verzorging . Preventie

Preventie boven behandeling

Verzorging betekent lang leven

中华自然医药堂