Klachtenbestrijding
Klachtenbestrijding
Acupunctuur Amersfoort, acupuncturist Feng
Verantwoording en copyright

Klachtenbestrijding
Klachtenbestrijding
Klachtenbestrijding
Uw specialist

Waarom eerst ziektepreventie?

TCG verzorgt gezondheid

Preventie als eerste

Home


       Chinatura Medica         Triangelstraat 66             3822 DJ  Amersfoort

 

Tel.: 033 - 4564693         info@chinatura-medica.com           K.v.K. nr.    52945723

©2011

info@chinatura-medica.com

Chinatura

中华自然医药堂

Medica

Waarom worden mensen ziek?

TCG brengt uw lichaam in balans

Een oud Chinees verhaal: Een boer heeft veel schapen. Op een dag merkt de boer een gat in de omheining op en dat er een schaap was verdwenen, er is zeker een wolf door het gat binnengekomen en hij heeft het schaap opgegeten, dacht hij. Ik moet morgen het gat dichtmaken. De volgende dag was er weer een schaap verdwenen. Ik moet morgen het gat dichtmaken, dacht de boer weer. Zo gaat dag na dag voorbij, op een dag merkt de boer dat er nog maar enkele schapen zijn overgebleven, ik ga zeker morgen het gat dichtmaken, maar hij  heeft het steeds niet op tijd gedaan. Op zekere dag is het hok helemaal leeg. De boer kijkt verdrietig naar het hok: het is te laat! het is te laat! Waarom heb ik toen niet op tijd het gat dichtgemaakt ???


Dit verhaal vertelt: voorkomen is beter dan genezen!


Indien u last heeft van pijnklachten, vermoeidheid, stress, slaapstoornis, lage weerstand, obstipatie, opgeblazen gevoel, koude ledematen, hooikoorts, allergie, overgewicht, kom op tijd en jaarlijks, regelmatig terug voor behandeling als onderhoud, dat is zeer belangrijk,

daarmee kan worden voorkomen dat één klacht er twee of meer worden en dat lichte klachten ernstiger worden. Indien u nog geen klachten heeft, kom ook jaarlijks regelmatig terug voor behandeling als preventie, dat is ook zeer belangrijk, daarmee kan worden voorkomen dat er klachten zullen ontstaan.


Een auto wordt jaarlijks gekeurd, zo kan de auto pas lang door blijven rijden. Het menselijk lichaam is zoals de auto en heeft ook zeer regelmatig verzorging nodig, daarom komt volgens de Chinese geneeskunde preventie eerst.  Er is een Chinees gezegde: tijdige verzorging kan voorkomen dat het huis instort. Een ander Chinees gezegde: een grote overstroming komt door een klein gaatje in de dam.

Alle klachten ontstaan door lichaam uit balans

Chinatura Medica brengt uw lichaam in balans

                                       Behandeling . Verzorging . Preventie

Preventie boven behandeling

Verzorging betekent lang leven

Wijze arts behandelt latente ziekte

Weili Feng