Acupunctuur Amersfoort, acupuncturist Feng

Acupunctuur in Amersfoort behandelsuccessen
Behandelsuccessen
Verantwoording en copyright
Behandelsuccessen
Uw specialist

Home

18. Jeroen (39), klachten: schildklier-        

Reactie van patiënt: Beste Weili, Ik wil je heel erg bedanken voor jouw hulp. Dankzij jou heb ik mijn medicatie kunnen afbouwen. Diagnose Hashimoto van de dokter gekregen en een leven lang aan de levoteroxine. Mooi dus niet! :) erg bedankt

1. Mariette (53), klachten: overgangsklachten

Reactie van patiënt: ik transpireerde van af mijn 28 jaar tot 46/47 jaar zeer ernstig kleding en lakens altijd nat. Dus vooral in de nacht, ik ben toen erg ziek geworden en anti-depressief tabletten gehad toen werd het transpireren veel minder. Vanaf mijn 52/53 jaar is het weer begonnen net zo erg als toen maar nu ook overdag .Maar ik heb nu helemaal geen last meer ervan. En het slapen gaat ook al beter afgelopen nacht zelfs zonder tabletjes geslapen en ik werd vanochtend pas wakker.

2. Lida (48), klachten: pijnlijke arm/elle boog

Reactie van patiënt: Ik had al lange tijd pijn aan mijn arm. Ik dacht overbelast dat gaat wel weer over. Maar dat gebeurde niet,ik heb een afspraak gemaakt met mevrouw Feng. Het is niet te geloven naar een paar behandelingen werd de pijn al minder. Mevrouw Feng is zo goed in haar werk, na 5 behandelingen ben ik er helemaal vanaf. Heel erg bedankt u bent echt een wonder dokter. Ik geef het aan iedereen door.

3. Nel (61), klachten: reuma gerelateerde pijn

Reactie van patiënt: Beste Weili, Ik wil je laten weten dat de pijnen die ik 's nachts had in verband met mijn reuma nu zo goed als voorbij zijn. Hartelijk dank voor je hulp hierbij!

4. Jen (42), klachten: hernia

Reactie van patiënt: Ik kon met de kerstdagen niet meer lopen. Ik had vreselijke last van mijn hernia. Slapen lukte niet zitten ging niet. Echt ik had vreselijke pijn. Ik slikte voor het slapen gaan 2 tramadol. Dit zijn opiaten. Echt heftige pijnstillers. In december slikte ik zelfs overdag tramadol werken lukte me niet meer. In Januari ben ik voor behandeling gekomen bij Weili. Na 1 behandeling waren mijn pijnklachten verminderd. Na 2 behandelingen was mijn pijn verdwenen. Wat heerlijk !! Geen pijn meer. Sinds ik onder behandeling ben bij chinatura medica slik ik geen pijnstillers meer. Ik slaap heerlijk.

Ook had ik last van koude voeten, zweethandjes en een pijnlijke menstruatie. Ik heb nu heerlijke warme voeten, minder tot geen zweethandjes meer. Mijn menstruatie is nu pijnloos deze dagen gebruik ik nu ook geen pijnstilling.

Ik ben erg blij

5. Maria (53), klachten: knieproblemen

Reactie van patiënt: Na veel pijn in de knie door overbelasting en stress ben ik in contact gekomen met mw.Feng. In 1993 ben ik al eens behandeld voor de knie door middel van een operatie om kraakbeen te laten verwijderen. Nu zat er in de zelfde knie een ontsteking en veel vocht waardoor ik op krukken moest lopen. Vanwege de pijn kreeg ik ontstekingsremmer van de huisarts. Maar daar ben ik geen voorstander van.

Na een aantal behandelingen bij mw. Feng nam de pijn af en inmiddels loop ik in huis zonder krukken.

6. Johan (14), klachten: sportblessure

Reactie van patiënt: Mevrouw Feng, haar manier van werken is echt speciaal. Met een sport blessure zijn de klachten na een paar behandelingen weer over. Echt bijzonder hoe kundig mevrouw Feng is.

7. Ilse (39), klachten: hoofdpijn

Reactie van patiënt: Van mij dus een zeer positieve reactie :-) Ik heb het als heel fijn bij je ervaren en je doet je werk met veel liefde zie ik. Mijn hoofdpijn is aanzienlijk minder en hoop dat dat zo blijft.

---------

Heb nog geen verzekeringsgeld terug dus weet niet wat ik allemaal vergoed krijg ..... Vind het wel echt jammer want ik vind u echt goed ! Ik hoop dan ook echt dat ik aankomend jaar weer bij u terug kan komen !

8. Marjan (55), klachten: kniepijn    

Reactie van patiënt: na 1 behandeling acupunctuur bij chinatura is de pijn in mijn knie voelbaar verminderd! ik ben stomverbaasd, maar vooral heel blij. Na een 6 tal behandelingen voor een pijnlijke knie (slijtage en vocht in de knie) loop ik weer makkelijker een trap op. Ook de pijn is beduidend minder. Er heeft echt een verbetering plaats gevonden.

9. Lia (53), klachten: overgangs/darm-klachten   

Reactie van patiënt: Het gaat goed met me, geen opvliegers en ik slaap ongeveer 5 uurtjes achter elkaar ,waardoor ik me uitgeruster voel. Mijn ontlasting is dik, dus ja het gaat goed met me.

10. Annamarie (53), klachten: overgangsklachten        

Reactie van patiënt: In deze mail wil ik u laten weten dat het heel goed met mij gaat ik heb goede energie, de migraine is heel veel minder, soms nog een dagje wat hoofdpijn. Ook de opvliegers zijn zo goed als verdwenen soms nog maar een kleintje. Met de restless leggs de onrustige benen gaat het ook heel goed alleen als ik iets kouds heb gedronken heb ik er een beetje last van, daarom probeer ik op uw advies zoveel mogelijk warm te drinken. Omdat het nu heel goed gaat heb ik besloten de behandelingen te stoppen, dank u wel voor de goede behandelingen die in samenwerking met de kruiden een goed resultaat hebben opgeleverd. Ik wens u het beste en dat u nog vele mensen zo goed kan helpen als u mij gedaan hebt.

11. Reactie van Els: Mijn leeftijd is 63 jaar en ik heb last van ernstige artrose in beide knieen. Sinds 2 jaar heb ik veel pijn en gaat lopen moeilijk. Na behandeling van Weili Feng is de pijn na 6 weken verdwenen. De doorbloeding en beweeglijkheid van mijn knieen is sterk verbeterd. Ik ben zeer tevreden en voel mij energieker, mede doordat ik geen pijn meer heb.

12. J. (17), klachten: sportblessure  

Reactie van patiënt: Blessure bovenbeen na 1 behandeling was de pijn al weg. Echt heel bijzonder hoe kundig u bent. Nog een nabehandeling dat het echt weg is. Echt super heel erg bedankt voor alles.

13. Ruud (75), klachten: rug  

Reactie van patiënt: Inmiddels is door de behandeling die u mij vorige week gegeven hebt mijn rugprobleem (in ieder geval voorlopig) opgelost.

14. Juliette  (42), klachten: eczeem         

Reactie van patiënt: Goedemorgen Weili, Ik wilde je even een mail sturen om te vertellen dat het heel goed met me gaat. Eczeem is heel rustig en ik voel me top.

15. Bianca (36), klachten: menstruastiestoornis  

Reactie van patiënt: Ik was al 6 maanden niet meer ongesteld geworden na lange jaren pil gebruik. Ben toen bij u terecht gekomen voor accupunctuur, omdat mijn huisarts dat adviseerde. Na 6 behandelingen kwam het alweer op gang (2x per week en nu over op 1x per week behandelen) de ongesteldheid joehoe. Ik ben heel tevreden over de behandelingen. Alles gaat heel ontspannen en word goed uitgelegd. Super bedankt.

16. Anne (56), klachten: schouder   

Reactie van patiënt: Ik ben naar mevrouw Feng gegaan i.v.m. een slijmbeursontsteking in mijn schouder. Ze heeft in een paar behandelingen de schouder pijnvrij en weer soepel gemaakt. Een geweldige ervaring.

17. A. (26), klachten: menstruatie

Reactie van patiënt: Hallo Weili, ik ben vrijdag bij het ziekenhuis geweest. De gynaecoloog heeft gelijk gekeken, alles is schoon en precies zoals het er uit hoort te zien. Ik hoef ook niet meer voor controle terug te komen bij hem.

 

 

Tel.: 033 - 4564693         info@chinatura-medica.com           K.v.K. nr.    52945723

info@chinatura-medica.com

Reacties van patiënten I

Reacties van patiënten II

Chinatura

中华自然医药堂

Medica

     

            Chinatura Medica         Triangelstraat 66               3822 DJ  Amersfoort

©2011

Reacties van patiënten III

Alle klachten ontstaan door lichaam uit balans

Chinatura Medica brengt uw lichaam in balans

                                       Behandeling . Verzorging . Preventie

Preventie boven behandeling

Verzorging betekent lang leven

Reacties van patiënten IV

Reacties van patiënten IV

Weili Feng