Acupunctuur Amersfoort, acupuncturist Feng

Acupunctuur in Amersfoort behandelsuccessen
Behandelsuccessen
Verantwoording en copyright
Behandelsuccessen
Uw specialist

Home

1. Sylvia (46), klachten: Toen ik de eerste keer bij Dr. Feng kwam had ik ondraaglijke pijn in mijn linkerschouder/arm. Alleen mijn linkerhand kon ik nog bewegen.

Reactie van patiënt: Mijn ervaring met acupunctuur was nul. Wel had ik een keer gehoord van een kennis dat zij een goede ervaring had met acupunctuur. Via haar dochter heb ik toen uw folder gekregen. Dat was vorig jaar. Nadat ik ontzettend veel pijn had in mijn linkerschouder en alleen mijn linkerhand nog kon bewegen, belde ik de huisarts. Dat was vrijdagochtend om half 10. De assistente deelde mee dat de arts geen tijd had voor mij, ook niet ondanks het feit dat ik erg veel pijn had. Het advies was 8 paracetamol en 3 ibuprofen 200mg per dag te nemen tegen de pijn. Maandag ochtend kon ik bij de huisarts terecht.

Toen dacht ik, ik ga de acupunctuur dokter bellen. Want baat het niet dan schaadt het niet. Dat was mijn redding. Al heel snel was ik onder behandeling, Dr. Feng liet mij vrijdagmiddag al komen voor behandeling. Drie keer in de week ging ik erheen. Al na de eerste behandeling had ik verlichting van de pijn. Daarna heb ik ook geen pijn meer gehad Dr. Feng behandelde uit voorzorg ook mijn rechterschouder. Het was een slijmbeursontsteking. Na ruim twee weken kon ik alweer alles doen met mijn linkerarm.De behandeling was vakkundig en rustgevend. Dr. Feng neemt de tijd voor je en adviseert. Als ik niet bij Dr. Feng terecht was gekomen, ben ik bang dat het met mijn gezondheid, niet goed was gekomen. Nu behandelt zij mij ook voor mijn algehele conditie. Ik voel mij nu veel engergieker, vrolijker en beter in mijn vel. Ik ga verder door met behandelen voor het verbeteren van mijn conditie.

2. Stella (46), klachten: slechte algehele conditie

Reactie van patiënt: Sinds ik  wordt behandeld  bij dr. Feng met accupunctuur en Chinese kruiden zijn er een aantal aspecten van mijn gezondheid verbeterd:

- Mijn haar is veel minder droog. Destijds hoefde ik mijn haar maar 1x in de 3 weken te wassen, nu 1 x per week.

- Mijn menstruatie was 2 x per maand, al ¾ jaar lang. Nu gelukkig 1 x per maand, bovendien voelde ik mij erg futloos en was ik snel vermoeid.

- Het inslapen was eerder vaak moeilijk, tegenwoordig slaap in gemakkelijk in.

- Mijn ontlasting ging voorheen moeizaam, nu gaat het gemakkelijk.

- Drie jaar lang had ik regelmatig pijn in mijn knieën en kon ik echt niet op mijn knieën zitten, nu heb ik geen pijn meer en kan ik weer op mijn knieën zitten.

- Mijn vagina was vrij droog ook tijdens het vrijen was het soms pijnlijk, nu heb ik normale afscheiding en doet het met vrijen niet meer pijn.

- Ik loop al veel jaar bij een psychiater maar nu heb ik pas het gevoel dat ik geestelijk in balans ben en minder zenuwachtig ben. Ik tril ook niet meer zo met mijn been.

- Al 25 jaar slik ik “de pil” nu ben ik gestopt en ben ik nog steeds in balans en heb ik minder hoofdpijn.

3. Jeroen (30), klachten: Pijn in de nek wat doorgaat tot mijn hoofd.  Stijve nekspieren, zitten vast en heb vaak last van hoofdpijn.

Reactie van patiënt: Het gaat goed met mijn nek !! Dus ik kijk het even aan zo, en mocht het weer erger worden dan bel ik je.

4. Johan (13), klachten: pijn in schouder na het terugzetten in de kom

Reactie van patiënt: Hartelijk dank dat u mij zo snel van m'n pijn in mijn schouder heeft afgeholpen. Na één keer behandelen was ik weer pijnvrij.

5. Joke (60), klachten: artrose in linker knie.

Reactie van patiënt: In augustus 2014 heb ik een cortisone injectie in mijn knie gekregen. Deze injectie had geen gewenst effect. Mijn knie was stijf. Auto rijden, met name het koppelen bleef pijnlijk. Ook het uitstappen gaf veel pijn. Het werken was voor mij onmogelijk. Als zelfstandige ondernemer werd ik hier niet vrolijk van. Via, via kwam ik eind september bij mevrouw Feng terecht.  Na een paar behandelingen kon ik al zonder pijn de auto uitstappen. Inmiddels kan ik mijn knie weer buigen en ook autorijden kan nu zonder pijn. Na een behandeling van 6 weken heb ik mijn werk weer kunnen hervatten. Graag blijf ik nog even in behandeling want ik merk elke keer weer vooruitgang.

6. Gert (41), klachten: (onder)rugpijn.

Reactie van patiënt: Ik had al ruim10 weken behoorlijk last van mijn rug. De pijn was niet super heftig maar wel behoorlijk irritant aanwezig. Vanaf mijn onderrug voelde ik de pijn doortrekken door mijn bil naar de bovenkant van mijn been. Ik had wel vaker last van mijn rug maar dit keer voelde het anders. Meestal werd het na een paar weken vanzelf wel beter. Dit keer werd het heel langzaam steeds vervelender. Na een week of 7 naar een fysio therapeut gegaan. Ik werk in de bouw in de vloerverwarming dus mijn rug heeft het niet altijd even makkelijk. Na wat onderzoekjes kwam hij tot de conclusie dat het door mijn werk kwam. Ik ben 41 dus zijn conclusie was dat mijn rug begon te slijten door mijn werk. Daar baalde ik natuurlijk flink van. Toch had ik niet echt een goed gevoel over zijn conclusie. Ik wilde een frisse blik van iemand die het allemaal van een hele andere kant bekijkt. Een week of 3 later had ik het er met mijn schoonmoeder over en die zei ineens, "Waarom ga je niet eens bij Feng in Amersfoort langs". Een paar jaar terug waren we al eens met onze zoon bij Feng geweest omdat hij veel last had van buikpijn. Daar hebben we toen ook profijt van gehad. Dit vond ik wel een goed idee dus. Een afspraak gemaakt en Feng heeft m'n klachten aangehoord en mij onderzocht. Zij kwam tot de conclusie dat er een ontstoken spier in mijn bil zat. Ze is toen de behandeling gestart met acupunctuur en wat kruiden. De volgende dag voelde het gelijk al wat beter. Wel spierpijn door de acupunctuur. In de weken daarna ben ik 2x per week bij haar langs gegaan. Elke keer dat ik was geweest voelde het een stukje beter. Na ca 7x was de pijn al voor 90% weg. Ze kon er toen niet veel meer aan doen. Nu een week of 8 later gaat het nog steeds goed met m'n rug/bil. Ik ben blij dat ik naar Feng gegaan ben.

Heeft u ergens last van en de dokters weten niet wat er is of kunnen er niets mee dan zou ik gewoon eens een afspraak maken met Feng. Het is niet zo duur en er kijkt iemand vanaf een heel ander oogpunt naar uw klachten.

7. Wim (49), klachten: (onder)rugpijn.

Reactie van patiënt: Via mijn vrouw ben ik bij Weili Feng terecht gekomen. Dr. Feng heeft mijn vrouw o.a. d.m.v. accupunctuur genezen van een slijmbeursontsteking. Ik had ontzettend last van mijn onderrug en kon niet meer op of om. Volgens Dr. Feng was het een hernia. Door haar intensieve behandeling met accupunctuur ben ik helemaal genezen van mijn hernia. Omdat ik fysiek zwaar werk doe kom ik nog regelmatig voor behandeling zodat ik het werk zeker in de drukke feestmaanden goed aankan met mijn rug. Op dit moment gaat het zo goed met mij dat preventieve behandeling bij dr. Feng voldoet. Ik ben dr. Feng dankbaar dat zij mij zo goed geholpen heeft.

8. Rob (56), klachten: oververmoeidheid.

Reactie van patiënt: Ik wil U laten weten dat de behandeling mij goed heeft gedaan. Ik kwam met klachten zoals , lichamelijke en geestelijke oververmoeidheid. Na de accupunctuur behandelingen en kruiden, voel ik me nu een stuk beter. Ik kan weer goed functioneren. Hartelijk bedankt hiervoor. Als ik weer klachten krijg, kom ik zeker weer naar U toe voor behandelingen.

9. Jacqueline (46), klachten: buikpijn.

Reactie van patiënt: In januari ben ik bij Chinatura-medica gekomen met buikpijnklachten die ik al 4 jaar had na een flinke burn-out. Hoewel mijn hele lichaam verder was hersteld bleef mijn buik vaak pijn doen en had ik geen normale ontlasting. Ze ontdekte ook dat er iets mis was in mijn baarmoeder. Ik vond het heel bijzonder dat ze dit kon voelen aan mijn voet. Na 3 behandelingen (!) bij mevrouw Feng is de buikpijn volledig weg en voel ik veel energieker en heb ik nooit meer krampen. Terwijl ik dus jaren daar last van had en het steeds erger werd.

Ik raad nu iedereen aan met bepaalde klachten die niet over gaan om zeker haar te bezoeken. Binnen zeer korte tijd kun je van klachten afkomen.

10. Moniek (58), klachten: overgangsklachten

Reactie van patiënt: Het gaat nog steeds prima met mij. Ik heb heel af en toe een lichte opvlieger, maar dat is te verwaarlozen. Ik slaap uitstekend en ik ben ook weer een beetje afgevallen. 2,5 Kilo. Voorlopig ben ik tevreden zoals het gaat. Ik wil ook zelf proberen om nog wat kilo's kwijt te raken. Ik ben ook nog steeds niet thuis, anders had ik mij al bij u gemeld. Mocht mijn situatie nog veranderen / weer verslechteren, dan zal ik zeer zeker contact met u opnemen bij thuiskomst voor een verdere behandeling. Ik ben wel heel erg blij met de behandeling geweest, want ik was teneinde raad. U heeft mij goed geholpen en ik wil u daarvoor hartelijk danken. Als ik thuis ben zal ik ook een bericht op uw website zetten om mijn tevredenheid uit te drukken.

11. Frederik (70), klachten: chronische slokdarmontsteking, spijsvertering, elke nacht hartkloppingen gepaard met oorsuizen

Reactie van patiënt: Mijn slokdarm klachten zijn verbeterd, geen maagzuur meer. De stoelgang is verbeterd en ik heb het gevoel dat ik meer lucht krijg, Hartkloppingen en  oorsuizen zijn verlicht bij het wakker worden. Iets wat ik een lange tijd niet meer heb mee gemaakt.

12. Marjolein (50), klachten: hernia

Reactie van patiënt: Ik kwam bij jou met een hernia, daar liep ik al 4 weken mee, 3 jaar geleden had ik ook een hernia en daar werd ik aan geopereerd, Zoals het meestal gaat via een huisarts je hoort dat je een hernia hebt neemt medicijnen. Van paracetamol , ibrufen , tramadol waar je allemaal niet vrolijk van wordt (lees zombie)en verder moet je het maar uitzoeken. Ik mocht geen fysiotherapie. Een vriendin raadde jou aan die ook bij jou is geweest. Mijn klachten waren: Pijn in de bil spier pijn, in achterbeen spier en hevige kramp in kuit waardoor ik niet goed kon lopen en krachtverlies in voet. Weili wilde dat ik meteen stopte met de medicijnen alleen als het echt nodig was mocht ik wat nemen , ik heb vanaf dat moment niets meer geslikt en het leven in mij kwam weer een beetje terug, na 3 behandelingen combinatie acupunctuur en medicijnen op mijn rug, had ik geen last meer van de bil en bovenbeen , nu na 13 behandelingen is de hernia verdwenen  ik heb nog een klein beetje last van mijn kuit en de kracht in mijn voet is als zo goed weer terug. Ik wil je bedanken voor je goede zorgen.

13. Jacob (52), klachten: spierblessure in kuit

Reactie van patiënt: ik was volop in training voor de 10 kilometer hardloopwedstrijd toen ik geblesseerd raakte en had me er al min of meer bij neergelegd dat ik dit jaar niet zou kunnen meedoen. Na de eerste behandeling bij u echter merkte ik al een flinke verbetering. En na nog twee volgende behandelingen voelde ik mij weer fit genoeg om alsnog deel te nemen. Ik heb de wedstrijd prima pijnvrij uit kunnen lopen. Hartelijk dank voor uw goede zorgen!

14. Corrie (56), klachten: slaapstoornis, hoge bloeddruk, stress

Reactie van patiënt: Voordat ik bij u kwam had ik al een jaar slaapproblemen maar er waren al wel verbeteringen. Ik kon een paar nachten slapen zonder slaappil. Deze nachten komen nu veel vaker voor. Ongeveer 5 nachten achtereen.

Het zweten is dan duidelijk minder. Als ik niet in slaap kan komen ga ik op den duur veel zweten. Overdag heb ik ongeveer 1x een opvlieger. Ik heb een stressvolle baan en dat heeft invloed op zweten maar dat noem ik geen opvlieger.

Mijn bloeddruk is nog niet veranderd , de onderdruk is regelmatig te hoog. Rond de 100.

Mijn energie is verbeterd, dat brengt meer innerlijke rust. Ik ga bewust om met de energie van de dag en let op wat ik eet vooral in de avond want dat kan invloed op het slapen hebben (geen suikers en weinig koolhydraten , niet te veel eten en natuurlijk geen koffie) Ook let ik op het computergebruik want daar kan ik niet lang achter zitten. Ik ervaar dan ook de kenmerken van stress.

Het gaat dus beter met het slapen en mijn energie wordt beter.

15. Heike (48), klachten: roken

Reactie van patiënt: Begin van dit jaar had ik als zovelen de doelstelling 'nu maar eens stoppen met roken'. Ik rookte vanaf mijn 17e en ben nu achtenveertig jaar. Er was een aantal jaren geleden een onderbreking, maar helaas ben ik toch weer begonnen met 'die ene sigaret'. Ik rookte zo'n 10 - 15 sigaretten per dag, bij veel druk/ stress werd het algauw meer. Het doorslaggevende was dat ik me door de behoefte in roken niet meer vrij voelde.

De intake bij dokter Feng gaf meteen vertrouwen: na één behandeling werd de behoefte om te roken minder; na 4 behandelingen rookte ik nog half zoveel en na 7 keer was ik gestopt. Nog twee behandelingen als nazorg was wel prettig. Nu merk ik dat ik het zelf kan. Ik ben blij dat ik voor deze behandelmethode heb gekozen. Ik had geen nare ontwenningsverschijnselen deze keer en ben niets aangekomen.

Nogmaals bedankt Weili Feng!

16. Sandra (39), klachten: vermoeidheid, darm- en menstruatieklachten

Reactie van patiënt: Begin januari heb ik mijn eerste behandeling gehad voor mijn menstruatie klachten, vermoeidheid en darmklachten. Al na de eerste behandeling voelde ik mij beter. Ik was minder moe en m'n stoelgang was ook al beter. Nu een paar maanden later gaat het nog beter met me.

17. Christina (62), klachten: hoofdpijn

Reactie van patiënt: I want to give information, that by drinking "kruiden" I am better, no headache (hoofdpijn)  any more in this week.  My body is more comfortable and have energy.

Thank and see you tomorrow

18. Samuel (51), klachten: hooikoorts

Reactie van patiënt: Samuel gaat met zijn behandelingen stoppen. Voorlopig hij voelt zich beter, hooikoorts klachten zijn verdwenen. Namens Samuel heel erg bedankt voor uw aandacht en een resultaat gevende behandelingen.

19. Anna (42), klachten: hooikoorts

Reactie van patiënt: Met mij voorlopig gaat het goed. Ik gebruik nog geen medicijnen tegen hooikoorts. Ik ben heel blij met uw behandelingen. Ze zijn alleen maar positief en resultaatgevend geweest. Ik voel mij beter.

Daarom wil ik u namens mij en Samuel (zijn hooikoortsklachten ook bijna over) reuze  bedanken en ik zou graag terug willen komen wanneer mogelijk.

20. Jop (13), klachten: blessure enkelbanden (door voetbal)

Reactie van patiënt: Wat een wonder dokter is mevrouw Feng. Opgerekte enkelbanden en een klein scheurtje erin. Na een behandeling al een stuk minder pijn. Na aantal keer geweest helemaal hersteld. Ongelofelijk wat knap wat u kunt. Heel erg bedankt voor alles. Als er weer wat is weten we waar we terecht kunnen.

21. David (10), klachten: Hooikoorts vanaf 4de jaar

Reactie van patiënt:  na een aantal behandeling was mijn hooikoorts weg en tot nu toe is het ook niet meer teruggekomen. Heel erg bedankt dokter Feng!

22. Walter (8), klachten: contactallergie

Reactie van patiënt:  vanaf zijn 2de jaar had Walter al veel last van zijn allergie. De huid van zijn voetzolen en handpalmen kreeg heel vaak vochtblaasjes, die daarna gingen etteren, werden dan droog en zo herhaalde zich dat iedere keer maar weer. Na een paar behandelingen zagen we al verbeteringen en na weer een aantal behandelingen keert het nu niet meer terug. Ontzettend bedankt daarvoor! Moeder van Walter.

23. Jacob (52), klachten: bursitis

Reactie van patiënt: Tijdens een duurloop voelde ik pijn bij mijn linkerheup. 's Avonds werd de pijn erger en kon ik niet meer op mijn linkerkant slapen. De volgende dag kon ik amper lopen en verging ik van de pijn. Gelet op mijn eerdere positieve ervaring met uw praktijk heb ik mij weer bij u gemeld. Reeds na de eerste keer prikken kon ik al bijna weer normaal lopen. Na twee volgende behandelingen was mijn bursitis verdwenen. Fantastisch! Opnieuw hulde en dank.

24. John (53), klachten: grieperig gevoel, (nacht)zweten en langdurige hoest.

Reactie van patiënt: Na uw behandelingen voelde ik mijn geleidelijk steeds beter. Het grieperige gevoel verdween als eerste, het hoesten was na de derde keer zo goed als over en nu zweet ik 's nachts ook al veel minder. Ik blijf nog even onder behandeling, omdat ik elke keer merk dat ik weer meer energie (terug)krijg. Heel erg bedankt!

25. Ina (52), klachten: slijmbeursontsteking

Reactie van patiënt: Direct al na de eerste behandeling voelde ik verlichting. Nu na een aantal behandelingen kan ik mijn arm weer soepel omhoog doen zonder pijn. Heel erg bedankt daarvoor.

26. Anja (50), klachten: rugartrose

Reactie van patiënt: Door de behandelingen is mijn rugpijn veel minder geworden. Ik ben daar heel erg blij mee en wil ook nog even doorgaan met de behandelingen. Voor nu vast bedankt dokter Feng!
 

 

Tel.: 033 - 4564693         info@chinatura-medica.com           K.v.K. nr.    52945723

info@chinatura-medica.com

Reacties van patiënten I

Reacties van patiënten II

Chinatura

中华自然医药堂

Medica

     

            Chinatura Medica         Triangelstraat 66               3822 DJ  Amersfoort

©2011

Reacties van patiënten III

Alle klachten ontstaan door lichaam uit balans

Chinatura Medica brengt uw lichaam in balans

                                       Behandeling . Verzorging . Preventie

Preventie boven behandeling

Verzorging betekent lang leven

Reacties van patiënten III

Reacties van patiënten IV

Weili Feng