Acupunctuur Amersfoort, acupuncturist Feng

Acupunctuur in Amersfoort behandelsuccessen
Verantwoording en copyright
Behandelsuccessen
Behandelsuccessen
Uw specialist

Home

1. Mariani (47), klachten: Since 2002 till 2013, I got Hooikoorts allergy in The Netherlands and mostly happened in the whole period of February - July. That was my terrible time of the year because could not do my activities outside, could not concentrate on my work and mostly I could not sleep well, headache etc, and I had to use special glasses to protect my eyes. It was very very worst.

Reactie van patiënt: But now after getting accupunture medicura medicine by Dr. Feng that I started on November 2013, my alergy really gone and I can do my activities outside well without using special glasses. I had no trouble with my nose. I can breath freely and It is a amazing for me. It is my great gift of my spring time here. Even I also have a balance body and I feel more comfortable. Thank you dr. Feng for helping me alive again.

Weer na een tijdje behandeling: Ik heb nu geen last van mijn ogen en ik kan vrij buiten lopen, ik voel me zo happy, terwijl vroeger (2002 - 2007, 2011- 2013) de antibiotica en medicijnen niet hielpen.

Nu heb ik een balans en goed gewicht (Ik ben ook 4 kg afgevallen met een goed advies van eten en goede kruiden).

Ik kan goed geslapen, geen last van ontlasting, terwijl vroeger moeilijk slapen, niet regelmatig ontlasting

Vroeger heb ik hoofdpijn, misselijkheid, neus probleem ('s avond helemaal dicht), moeite met ademhalen, nu heb ik geen last. Nu ben ik blij en tevreden met de behandeling door dr. Feng. Zij gaf mij ook een goed advies om balansleven te houden. Heel hartelijk dank. 

2. Marc (42), klachten: hooikoorts, depressie en slecht slapen. Altijd moe. Weinig energie.

Reactie van patiënt: Dank je wel voor jouw behandeling van mijn allergieën en hooikoorts. Ik heb voor de behandeling problemen met rood, jeukende ogen, niezen en mijn neus dicht was. Ik heb gevonden dat de thee en acupunctuur behandeling je heeft aan me gegeven echt werkt.

Ik voel allemaal goed. Ik ben niet depressive en mijn emoties zijn goed. Mijn vermoeidheid is better, ik heb meer energie. Ook mijn slapen is goed, ik kan slaap de hele nacht door.

3.  Gerda (61), klacht 1: Reuma (atritus/atrose) in de handen (vingers) Last van dode vingers. Pijn in de linker heup. Ochtend stijfheid. Daardoor vast zittende spieren nek schouders en rug. Klachten zijn begonnen in 2004. Ik loop bij een reumatoloog sinds 2005. Ook heb ik veel last van kramp in de voeten en kuiten. Klacht 2: Gordelroos. Ik kwam bij jou voor behandeling reuma en liet gelijk zien dat ik gordelroos had. Ik was 4 dagen eerder bij de huisarts geweest omdat ik niet wist wat ik had. Diagnose gordelroos. Niets aan te doen kan tot 6 weken duren.

Reactie van patiënt: Ik ben nu 5 keer bij jou geweest. Ik ben heel positief over de behandelingen. Ik voel me heel goed. Ik slaap de goed, wordt niet wakker van de heup. Mijn handen zijn veel sterker al zit er nog wel iets gevoeligheid in sommige knokkels. Van mijn heup heb ik op heden geen last. Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen om contact met jou te zoeken. Eigenlijk wist ik niet dat reuma (atritus/atrose) met acupunctuur te behandelen was anders was ik al veel eerder gekomen. Ik ben wel heel blij met de behandelingen en ervaar het heel positief. Ik voel me een stuk beter na deze 5 behandelingen. Ik heb bloed laten prikken en de uitslag is dat alle bloedwaardes heel goed zijn. De behandeling tegen de reuma en mijn heup slaat goed aan. Ik slaap heel goed, wordt niet wakker van pijn.  Ik ben blij dat ik bij jou gekomen ben. Het gaat heel goed met mij.

Over gordelroos: Na 2 x behandelen was het eigenlijk al veel beter. Na 1 x dat de jeuk en de pijn al weg was gewoon super. Het was dus snel over en geen 6 weken.

4. Jacqueline (34), klachten: Reuma.

Reactie van patiënt: Mijn linker middelvinger was gezwollen, pijnlijk en stijf. Deze werd na elke behandeling met acupunctuur, warme lamp en kruiden, minder stijf en minder gezwollen. Na 4 behandelingen is mijn middelvinger vrij van alle klachten. Deze wordt nog wel 'nabehandeld', zodat de klachten echt weg blijven. Mijn linkerpols kon ik voorheen bijna niet meer buigen, dat was veel te pijnlijk. Ook dit gaat al veel beter. De huishoudelijke taken worden (weer) beter te doen als wringen en spelen met de kinderen.

Mijn linker pink en rechter wijsvinger, worden ook stukje bij beetje beter! Ik slikte reumaremmers van de reumatoloog. Mijn bezinking in mijn bloed was behoorlijk verhoogd, ook tijdens het gebruik van de reumaremmers. Na 5-6 behandelingen acupunctuur en gebruik van Chinese kruiden, ben ik gestopt met de reumaremmers. Mijn bezinking is nu enorm gedaald, wat een heel goed teken is. Ook voel ik me (sinds tijden) energieker en mijn droge huid dat ik al mij hele leven heb, is veel zachter, voelt minder strak en in de winter vrij van kloven.

De laboratoriumuitslag heb ik van de reumatoloog gekregen. Alle bloedwaardes zijn goed. Anti-CCP (is reumafactor) is helemaal goed. Hij zei dat hij tevreden is. Wat ik belangrijker vind, is hoe ik mij voel, en dat is goed. Ook de foto's zijn goed, geen beschadigingen aan handen en voeten.

Ook mijn HB is weer gestegen, wat een heel goed teken is. We zijn er bijna! En dat zonder medicatie! Ben hier heel blij om.

Een pluim voor u!  Dank.

5. Sander (49), klacht 1: maagpijn. Klacht 2: artrose en botuitlopers in beide enkels, heftige pijnen en lopen moet met krukken.

Reactie van patiënt: Met mijn maag- en darmklachten is het na de behandelingen beter gegaan. Ik heb er niet zoveel last meer van.

Over artrose: Doordat ik eerst voor maagklachten bij Weili behandeld ben geweest met goed resultaat, kwam ik weer bij haar terug voor mijn artroseklachten. Het gaat wat beter nu, steeds minder pijn, kan beter lopen. Behandeling gaat nog door. Door de acupunctuur- en kruidenbehandelingen heb ik minder last gekregen van de artrose welke zich in mijn voeten bevindt.

De ontstekingen en daarmee gepaard gaande pijn, zijn in de loop der tijd minder vaak en heftig geworden en de relatief goede periodes werden steeds langer. Ook kon ik het gebruik van elleboogkrukken sterk verminderen. Tot dusverre gaat het nog steeds goed met mijn voeten. Mijn dank hiervoor.

6. Idaline (52), klacht 1: nekpijn. Klacht 2: struma, eigenlijk moet ik hiervoor elke half jaar gecontroleerd worden maar ik heb dat al 10 jaar niet gedaan omdat ik bang ben dat ik misschien zo'n radio actieve slok krijg en dat wil ik niet.

Reactie van patiënt: Al 11 weken liep ik met nekklachten. 's nachts kon ik er niet van slapen omdat ik niet op mijn hoofd kon liggen. Ik was bij een manueel therapeut geweest, heb dry needling gehad en ben ook 3x bij een orthomanueel arts geweest. Niks had geholpen. Uiteindelijk kwam ik op jou website terecht en heb een afspraak gemaakt. Ik mocht dezelfde dag nog komen waar ik heel blij mee was. Je hebt me snel van m'n nekklachten afgeholpen. Ik kon sinds 11 weken voor het eerst weer slapen. Nu blijf ik nog steeds bij je komen omdat ik ook struma (vergrote schildklier) heb. En zelfs dat is nu zo sterk verminderd en is veel kleiner geworden en daar ben ik blij om. Bedankt Weili!

7. Yvonne (51), klachten: carpaletunnelsyndroom.

Reactie van patiënt: Acupunctuur was voor mij helemaal nieuw, en had er ook niet zo veel vertrouwen in. Ik ben bij Weili gekomen op voorspraak van iemand, die heel tevreden was over haar behandeling. Na een paar behandelingen gaat het mijn carpaletunnelsyndroom goed. Daar had ik al jaren last van. Ik heb geen klachten meer met tintelingen en dode vingers. `s Nachts kan ik goed door slapen. Ik ben nu onder behandeling voor peesschedeontsteking aan mijn pols. Klachten zijn wel verminderd maar nog niet over en heb misschien nog een paar behandelingen nodig. Maar nu heb ik er alle vertrouwen in. De behandeling ervaar ik als prettig, hygiënisch en in een fijne ruimte. Dank je wel.

8. Fred (71), klacht 1: polsartrose, zijn ongeveer enkele maanden behandeld met prednison injecties was geen succes! Klacht 2: jarenlang onderrug aan twee zijden pijn. Medicatie pijnstillers en fysiobehandeling, niet geholpen. Klacht 3: COPD, medicijnen ONBRES inhaler + salbutamol inhaler, deze medicijnen gebruik ik ongeveer drie jaar.

Reactie van patiënt: nadat u mij mijn handen hebt behandeld zijn de klachten helemaal weg en na nu ongeveer een jaar nog steeds in orde!

Na een aantal behandelingen zijn de rugklachten verlicht en verbeterd.

Nadat de rugklachten verlicht waren heeft Weili mijn COPD klachten behandeld. Na een aantal behandelingen adem ik steeds makkelijker en gebruik ik minder medicijnen.

9. Limia (43), klachten: Whiplash. Hiervoor al behandeld, maar tot nu toe zonder succes.

Reactie van patiënt: Al na 3 behandelingen had ik geen last meer van mijn nek en rug. Heel erg bedankt!

10. Ilse (42), klachten: Oorpijn, zondagavond was de pijn aan mijn rechtse oor begonnen. Aanraking deed vreselijk pijn en kon daardoor niet slapen en sliep paar dagen slecht

Reactie van patiënt: Na eerste behandeling bij jou beetje minder pijn en bij de 2e behandeling nog minder pijn

Bij de derde behandeling was de pijn weg. Gevoeligheid blijft nog geen pijn maar wel gevoelig en kan nu daardoor beter slapen.

11. Jacco (47), klachten: Mijn schouderblad gaf de laatste maanden veel problemen, vermoeidheid, slaapstoornis, regelmatig mondblaasjes en tongontsteking.

Reactie van patiënt:  Na een behandeling was de pijn volledig weg, daar waar massages geen effect hadden. Heel bijzonder, dat dit zo snel effect heeft. Hartelijk dank voor het verhelpen van de pijn in m'n schouderblad.

Bedankt dat u zo snel mij van de blaartjes in mijn mond af heeft kunnen helpen. Dit deed continu zeer bij eten en drinken. Heel bijzonder dat dit met een combinatie van kruiden op de voet en acupunctuur opgelost kan worden.

12. Henk (79), klachten: onderrugpijn.

Reactie van patiënt: Ik ben zeer tevreden over het resultaat van de behandeling van mijn rug. Pijn bestrijding in het ziekenhuis heeft niet geholpen. Rug kliniek durfde geen operatie aan. Door de pijn kon ik moeilijk slapen, werd ik vaak waker van de pijn. Ten einde raad acupunctuur, het resultaat is goed en kan ik weer beter doorslapen.

13. Youri (10), klachten:  Eczeem.

Reactie van patiënt: Youri heeft vanaf zijn geboorte al exceem. Hij heeft toen die jonger was een hormoon zalf gehad, waardoor en allerlei witte plekken op zijn lichaam zijn gekomen. Dus ik zag weer een hormoonkuur niet zitten. Via mijn schoonouders ben ik in contact gekomen met Weili. Omdat het nog een kind van 9 jaar oud is word deze niet geprikt. Ze heeft Youri behandelt met hete kruiden op zijn knie en enkels en een warmte lamp op buik en rug. We hebben zo'n negen behandelingen gehad en zijn exceem en jeuk is helemaal weg. Ik ben erg onder de indruk van haar behandeling. Ben nog wel even benieuwd hoe het straks tegen de zomer gaat. Want als het weer warm word heeft hij ook de meeste last. Maar komt het dan weer terug dan krijg hij weer een aantal behandelingen. Dank je wel voor de goede behandeling.

14. Megan (13), klachten: Misselijkheid. Zij voelt zich vaak misselijk. Geen last van braken. Vooral 's ochtends en 's avonds. Vaak gecombineerd met ook moe zijn. Ze eet redelijk veel eiwitten (gebakken ei, yoghurt). Ze is geen echte groente-eter fruit is ze heel dol op. Ze slaapt moeilijk in, ze gaat daardoor laat slapen. Ze heeft het goed op school en is daar gelukkig. Ze menstrueert al en dit is redelijk regelmatig. Ze kan goed haar gevoel uiten hoewel ze toch ook wel een beetje een binnenvetter is. Ze gebruikt geen medicijnen en is verder goed gezond.

Reactie van patiënt: Met Megan gaat het heel goed. De misselijkheid, wagenziekte zijn echt heel veel minder en met slapen gaat het ook steeds beter. Ze voelt zich weer vol energie en heeft veel meer zin in dingen. We hebben de behandeling als heel steunend ervaren waarbij je heel erg bezig bent geweest om erachter te komen wat er precies met Megan aan de hand was. De kruiden vond ze moeilijk om te nemen maar de thee daar voelde ze zich goed bij. Kortom, we zijn heel erg blij met de behandeling en mocht er ooit weer wat zijn dan weten we u te vinden.

Heel erg bedankt ook namens Megan

15. Mila (53), klachten: Slaapstoornis, vermoeidheid

Reactie van patiënt: Het gaat veel beter met vermoeidheid en slapen. Opvliegers heb ik tegenwoordig niet zo vaak. De prikkels in mijn been en tenen zijn weg. Het zo goed gaat met mij. Ik dank u voor alles.

16. Idzerda (85), klachten: Spierkrampen in benen en duizelingen.

Reactie van patiënt: Na 4 behandelingen zijn de spierkrampen helemaal weg en na 5 behandelingen heb ik ook geen duizelingen meer. Wij zijn heel tevreden over de behandeling.

17. Marcel (38), klachten: PTSS

Reactie van patiënt: Emotie: lijkt beter te kunnen herstellen van verdriet en verwarring na flash-backs en meer enthousiast (minder bang) om dingen te ondernemen. Vermoeidheid: minder last van, slaap nu goed door.

18. Mieke (47), klachten: Ik kom bij Chinatura Medica in de praktijk vanwege vermoeidheidsklachten na borstkanker.

Reactie van patiënt: De behandeling is gestart in november 2013 met kruiden en accupunctuur. Het gaat langzaam, maar ik begin me energieker te voelen. Verder had ik altijd koude handen en dat gaat nu ook veel beter. Ik ben mij ervan bewust dat mijn herstel veel tijd kost, maar de zienswijze van de Chinese  geneeskunde en de deskundigheid van Weili Feng spreken mij aan. Ze leert mij om op een andere manier naar mijn gezondheid te kijken. Ik kan haar zeker aanbevelen!

19. Piet (68), klachten: Prostaatkanker sinds 12 jaar. Met PSA-waarden van 191, radiotherapie (bestraling) en Casodex pillen daalde de PSA aanvankelijk tot ca. 1, om de laatste 4 jaar jaarlijks weer te verdubbelen.


Reactie van patiënt: Sinds jouw intensieve acupunctuurbehandelingen met kruiden, is de stijging weg. Ik heb het gevoel op de goede weg te zijn!


20. Bart Jan (33), klachten: roken. 17,5 jaar heb ik gerookt. Twee pakjes shag in de week en soms nog sigaretten erbij.

In die jaren heb ik zeker 5x geprobeerd te stoppen. Dit lukte niet echt. Ik hield altijd behoefte om te roken en het is nooit echt gelukt te stoppen.

Reactie van patiënt: Omdat mijn vrouw goede resultaten heeft bij dokter Feng, ivm haar reumatöide artritis, ben ik ook bij dokter Feng gekomen om te stoppen met roken. Al na de eerste behandeling en gelijktijdig gestopt te zijn met roken, merkte ik dat ik geen zin meer had in een sigaret. Het enige wat moest veranderen was mijn structuur (opstaan en eerst buiten een sigaret, na het eten een sigaret, voor het slapen gaan een sigaret enzovoorts). Maar de behoefte had ik niet.

Na 4 behandelingen voel ik mij zo goed en sterk dat ik helemaal van het roken af ben, zonder afkickverschijnselen of behoefte om te roken.

21. Karel (68), klacht 1 RUGPIJN: lage rugpijn/lumbago met ischias (pijnlijke en verlammende uitstraling naar linker bil): sinds 30 jaar chronische pijn. Belemmert vaak het dagelijks functioneren (traplopen, tuinieren, schilderen etc.). Oorzaak is mede een slijtage aan mijn onderrug, deze is aangetoond op CT-scans.

Reactie nullzware snurker. Dit geeft behalve gezinsproblemen, ook dat i overdag vaak vermoeid ben ('niet uitgeslapen gevoel').

Reactie 2: Na een aantal behandelingen van jou is het snurken een tijdje geheel weggebleven, nu snurk i nog maar een enkele keer. Tot vreugde van mijn echtgenote. Voel mij ook fitter.

Klacht 3 OORSUIZINGEN: tinitus, ook sinds 30 jaar last. Is een constant gesuis in beide oren, waardoor de hogere tonen veelal niet doorkomen, met als gevolg een vorm van slechthorendheid.

Volgens de huisarts en de geraadpleegde KNO-artsen de laatste 30 jaar was hier "niets aan te doen, leer ER maar mee leven".

Reactie 3: Na een aantal intensieve behandelingen van jou zijn de oorsuizingen sterk verminderd tot een draagbaar niveau.

Klacht 4 ALGEHELE VERMOEIDHEID: sinds jaren ben i steeds moe, deels door mijn snurken, wellicht deels ook door mijn kanker.

Reactie 4: Dankzij jouw behandelingen voel ik mij minder moe, mijn dagelijks functioneren is positief toegenomen.

22. Anneke (49), klachten: vermoeidheid en slaapstoornis

Reactie van patiënt: Op jouw vraag hoe het nu gaat met mijn slaapproblemen, het volgende: ik voel me prima en slaap weer (bijna) de hele nacht door.. Dus de behandeling met de Chinese geneeskunde ervaar ik als bijzonder positief.. Ik zal er ook zeker (met tussenpozen weliswaar) mee door blijven gaan!

23. Christina (62), klachten: flatulentie

Reactie van patiënt: De conditie van mijn maag is nu goed. Ik heb geen opgeblazen gevoel meer. Wanneer er wind in mijn maag is, kan deze gemakkelijk ontsnappen. Ik voel me gezonder.

24. José (54), klacht 1: Problemen darmen/stoelgang vanaf 1995. Klacht 2: Roken begonnen toen ik 13 jaar was.

Reactie van patiënt: Op dit moment dagelijks ontlasting en niet meer dun. Opgeblazen gevoel is verdwenen. Rookbehoefte sterk verminderd. Na een aantal behandelingen rook ik nog maar een paar per dag.


  

 

Tel.: 033 - 4564693         info@chinatura-medica.com           K.v.K. nr.    52945723

info@chinatura-medica.com

Reacties van patiënten I

Reacties van patiënten II

Chinatura

中华自然医药堂

Medica

     

            Chinatura Medica         Triangelstraat 66               3822 DJ  Amersfoort

©2011

Reacties van patiënten III

Alle klachten ontstaan door lichaam uit balans

Chinatura Medica brengt uw lichaam in balans

                                       Behandeling . Verzorging . Preventie

Preventie boven behandeling

Verzorging betekent lang leven

Reacties van patiënten II

Reacties van patiënten IV

Weili Feng