Acupunctuur Amersfoort, acupuncturist Feng

Behandelsuccessen
Verantwoording en copyright
Behandelsuccessen
Behandelsuccessen
Uw specialist

Home

Reacties van patiënten I

1. Jacq, klachten: 1). Hielspoorklachten in rechterhiel sinds ca. 7 maanden.2). GPA (Ziekte van Wegener, vaataandoening) sinds ca.1999. Hiervoor gebruik ik nog steeds medicijnen (metotrexaat) als onderhoudsdosis.

Reactie van patiënt: Een paar weken geleden kwam ik bij mevrouw Feng met neus- en hielklachten. Inmiddels zijn mijn hielklachten zo goed als over en is de KNO-arts heel tevreden over mijn neus. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. Na een volgend aantal behandelingen: De  KNO-arts is nog steeds tevreden over de resultaten met mijn neus. De neus- en hielklachten zijn verdwenen.


2. Edward, klachten: Sinds begin 2010 heb ik last van episcleritis. Sinds eind 2010 heb ik daarbij ook ontstekingen gekregen aan één gewricht van mijn rechterwijsvinger, rechterpink, linker wijsvinger en de linkerpols. Dat 'vlamt' af en toe op en soms heb ik er geen last van. Meestal is het vingergewricht dik. Volgens de reumatoloog is het een chronische ontsteking / mogelijk beginnende vorm van reuma. Zowel de reumatoloog als de oogarts proberen vooral de symptomen te behandelen met medicijnen of oogdruppels als deze verergeren. Echter, geen van beide zoekt verder naar een achterliggende oorzaak of kan mij verder helpen. Daarom wend ik mij tot u, omdat ik meer geloof in de Chinese benadering van ziekten dan de Westerse.

Reactie van patiënt: Ik wil je graag laten weten wat mijn 2 behandelende specialisten van mijn situiatie vinden.

De reumatoloog uit het St. Antonius ziekenhuis in Nieuwegein geeft aan dat ik de lichtste vorm van medicatie voor mijn plaatselijke ontstekingen mag gaan gebruiken die er is (Plaquenil) en ik niet meer de zware Methotrexaat hoef te slikken, nadat ik er een tijd mee gestopt was. Mijn situatie na de behandelingen met acupunctuur is dus aanzienlijk verbeterd, en ik ervaar dat zelf ook zo. Ik heb veel minder last van ontstekingen of opgezette gewrichten.

Daarnaast geeft de oogarts uit het UMC aan dat de ontsteking van mijn oog (episcleritis) ook een stuk minder is geworden. De oogdruppels die ik gekregen heb hadden steeds een tijdelijk effect. Nadat ik acupunctuur ben gaan volgen, zijn de ontstekingen structureel minder geworden. De oogarts zei zelfs dat als hiermee de ontsteking verdwijnt zij zich ook om zou laten scholen tot acupuncturist.

Dit toont aan dat acupunctuur voor beide klachten een positieve werking heeft gehad en ik medicijngebruik kon minderen of zelfs stoppen. Ik ben er dan ook zeer tevreden over. De westerse wetenschap heeft duidelijk tekortkomingen. Indien de oorzaak van klachten met een aantal standaard tests niet gevonden kan worden, krijg je hooguit wat pillen voor symptoombestrijding maar wordt de oorzaak van de problemen niet verder onderzocht. Acupunctuur kan mijn inziens een goede bijdrage leveren aan het genezen van patiënten of het verbeteren van hun conditie, zonder dat daarvoor hoge kosten voor medicijngebruik gemaakt hoeven te worden die vaak maar zeer beperkt, geen of slechts een tijdelijk effect hebben.


3. Hetty, klachten: Posttraumatische stress stoornis. Daarvoor behandeld, gebruik nog medicatie voor angst en depressie. Wat over blijft is slaapstoornis. Kom moeilijk in slaap zeker nu ik ben gestopt met slaapmiddel. Gebruik sinds april geen slaapmiddel, heb dit 10 jaar gebruikt.

Reactie van patiënt: Voel me rustiger, prettig, kan me beter concentreren en veel minder moe, daardoor meer energie, Het in slaap komen zijn zeer verlicht, de klachten zijn helemaal verdwijnen dat toen uren lang wakker liggen en in de ochtend pas slapen, daarmee verstoord dagritme,  Zeer tevreden en  ben goed en prettig behandeld, Had nooit verwacht dat het zo`n groot effect kon hebben, ben erg westers denken in gesteld en snap er helemaal niet van hoe het werkt. Na stopen behandeling een jaar:  Het slapen gaat erg goed en dat is een hele opluchting.


4. Jaap, klachten: Ik heb 28jr. mijn schouder rechts zwaar belast, als atletiektrainer (kogelstoten, speerwerpen, discuswerpen en krachtsport), vanaf 50 jaar tot 60 jaar 10 jaar lang injectie gehad, van af 60-68 jaar 8 jaar medicijnen gebruiken geweest, vanaf  68 jaar tot 78 jaar 10 jaar lang injectie gehad. Gemaakte MRI scan gaf aan, slijtage in het schoudergewricht. Pijn klachten t.g.v. slijmbeurs ontsteking, uitstraling in boven-onderarm en soms in de hand. Pijnloos slapen ononderbroken

Nachtrust. Ik heb 2 j.,2 st.500/10 PCH voor de nacht gebruikt, om 2-3 uur te kunnen slapen ,zonder pijn.

Reactie van patiënt: na 9 behandelingen, pijnloos slapen ononderbroken, de pijnklachten zijn zeer verlicht als ik mijn arm beweeg vanuit de schouder. De klachten van pijn schouder-kop zijn helemaal verdwenen, ik gebruik na 8 behandelingen geen pijnstillers meer. Ben tevreden met de behandeleffecten.


5. Mike, klachten: Depressie en slecht slapen. Altijd moe. Weinig energienullallergic at the moment. Thank you!


6. Lenny, klachten: Nachtelijke kramp in mijn benen.

Reactie van patiënt: Na de eerste behandeling was het al erg verbeterd en ik word nu al vier nachten niet meer wakker met kramp. De behandeling is dus goed aangeslagen.


7. Maria, Klachten: "Mijn klachten waren hevige pijn in mijn onderrug met uitstraling naar mijn been. Mijn rug was heel

gespannen. Tevens had ik last van slecht slapen.

Reactie van patiënt: Na de 1ste behandeling voelde mijn rug al meer ontspannen aan.

Ook ben ik steeds beter gaan slapen. Inmiddels heb ik 5 behandelingen gehad en nu heb ik geen uitstraling meer naar mijn been en mijn rug voelt soepeler aan. Slapen gaat ook een stuk beter.

Over het algemeen voel ik me sterker. Ik heb meer energie.


8. Heddy,  klachten: 4 jaar spierreuma, pijn in de rug,  schouders, armen  knieën. heupen. loop bij een reumatoloog en fysiotherapie, gebruik veel medicijnen. 

Reactie van patiënt: Na 9 behandelingen, beter/minder moe, meer energie, klachten van schouders/nek/ handen zijn veel verlicht, dikke voeten blauwigheid weg tintelende handen zijn helemaal verdwenen, ben zeer tevreden met de behandeling, TCG behandeling is een goede behandeling en is uitstekend.


9. Claire, klachten: Maagpijn, ontstekingen 3 maanden, misselijk, overgeven.

Reactie van patiënt: In het begin veel buikpijn, eten moeilijk. Aan het einde daar geen last meer van en buikpijn bij het eten is helemaal verdwenen.


10. Milly, klachten: Pijn in de rug rechterkant straalt naar mijn been t/m de voet (tintelingen) en jeuk onder de voeten. Vooral als ik zit en sta voel ik de tintelingen in mijn voet. Sinds 18 jaar al kan niet meer goed slapen. Nu veel vermoeid, weinig energie, koorts gevoel 's middags en 's avonds, ook klachten van opvliegers.

Reactie van patiënt: Het gaat prima met mijn rug, heup, been en prikkende pijn van mijn been en voeten. Het gaat steeds beter met emoties, opvliegers, slaap en vermoeidheid. Verder ben ik nu ook 8 kg. afgevallen.


11. Michel, klachten: Op dit moment heb ik psoriasis, vooral op mijn hoofd en benen. Hiervoor smeer ik sinds anderhalve maand hormoon crème en heb ik sinds die tijd lichttherapie. Verder is mijn rechter grote teen ontstoken en heb ik sinds een aantal maanden een vermoeid gevoel in mijn benen. Ik ben benieuwd of acupunctuur bij deze klachten een verlichtende rol kan spelen.

Reactie van patiënt: Voor wat betreft mijn behandeling heb ik besloten om voorlopig met acupunctuur te stoppen.

Ik wil je hartelijk danken voor je behandelingen. Momenteel is mijn huid, en zijn met name mijn voeten, behoorlijk rustig.     


12. Diny, klachten: Migraine.

Reactie van patiënt: Na een paar behandelingen had ik al minder heftige migraineaanvallen. In de afgelopen maanden is de hoofdpijn een stuk minder erg geworden en kan ik 'gewoon' functioneren. Hier ben ik heel erg blij mee! De acupunctuur heeft hier zeker aan bijgedragen.


13. Fannie, klachten: Ruim 35 jaar last van constipatie, 1-2 keer per week naar toilet. Ik heb inmiddels alles geprobeerd.

Reactie van patiënt: Ik ga nu dagelijks naar het toilet. Ik ben erg blij dat ik ben geweest de afgelopen maanden. Ik  voel mij  beter. Ik ga als het ware dagelijks naar het toilet. Dat gaat allemaal gelukkig goed. In het nieuwe jaar wil ik weer komen. Ik wil u bedanken voor alles.


14. Mirjam, klachten: Ik kwam bij mevrouw Feng vanwege problemen met de schildklier. Na de geboorte van mijn jongste dochter is deze langzamer gaan werken, met een veelvoud aan klachten, van vermoeidheid, tot kou, traagheid, haaruitval, hoofdpijn. Hierdoor kwam ik na twee jaar voor behandeling bij de huisarts terecht, en moest ik medicijnen slikken. In de loop van de jaren zijn het steeds meer pillen geworden om me goed te voelen en dat baarde mij zorgen.

Reactie van patiënt: Via via kwam ik bij mevrouw Feng terecht. Door acupunctuurbehandelingen en Chinese kruiden te gebruiken,  voel ik me nu een stuk beter. Bovendien zijn we de medicijnen aan het afbouwen, en hoop ik ook de behandelingen steeds minderfrequent te hoeven ondergaan. mijn huid veranderd, mijn gewicht daalt, maar vooral heb ik veel meer energie! Ik kom 's morgens energiek mijn bed uit, terwijl ik vroeger altijd wat startproblemen had. Ik heb het minder koud, ben actiever, terwijl ik toch meer rust neem, mijn darmen werken prima en regelmatig, en ook hou ik minder vocht vast. Zelfs zweet ik tegenwoordig, terwijl dat vroeger niet lukte en ik bij warm weer vaak last had van

opgeblazen gevoel omdat ik alsmaar roder werd en niets aan vocht kwijtraakte. Ik begin me langzamerhand weer mezelf te voelen!! Fijn dat ze mij zo op de goede weg kan helpen, met haar kruiden en voedingsadvies leren we veel van de Chinese gebruiken. Een oude wijsheid die ons westerlingen nog veel kan leren over onze gezondheid.


15. Alice, klachten: 14 jaar last van knie, dikke pijnlijke bult, moet pijnstillers slikken, lopen met rollator. Jarenlang diverse soorten behandelingen van verschillende artsen en therapeuten gehad. Heeft allemaal niet geholpen.

Reactie van patiënt: Via advertentie in de krant ben ik naar Feng's praktijk gekomen. Door de behandeling zijn mijn klachten eindelijk verdwenen. Knie ziet en voelt weer normaal en ik kan weer lopen zonder rollator. Ik ben heel erg blij dat ik je praktijkinformatie heb gevonden. Je hebt een dankbaar beroep en kan patiënten heel goed helpen.


16. Dani, klachten: Hooikoorts, huidklachten ichthyosis vulgaris, daarna bindvliesontsteking.

Reactie van patiënt: Veel verbetering, ogen geen last meer, hooikoorts en bindvliesontsteking zijn helemaal

verdwenen. Huid is zachter en minder droog, geen zware bovenbenen meer, minder koud aan handen en voeten.


17. Anneke, klachten: Vermoeidheid, slechte slaap, constipatie.

Reactie van patiënt: Ik voel me niet alleen beter, iedereen in mijn omgeving vindt ook dat ik er veel beter uitzie! Dat is een mooie bijkomstigheid! Kortom, niets dan lof voor je behandelingen!


18. Jos, klachten: Een half jaar geleden ongeveer kreeg ik weer last van mijn hiel ( hielspoor ) Het werd eigenlijk steeds erger. Nieuwe steunzolen aan laten meten. Fysio door de podotherapeut. NSAID geslikt (ontstekingsremmend en pijnstillend ) Ik ging steeds slechter lopen. Hele peesplaat was van lieverlee geïrriteerd.

Reactie van patiënt: Nu na twee behandelingen door Weili ben ik bijna klachten vrij. Lopen gaat steeds beter, pijn wordt minder. Ik hoop na de derde behandeling dat ik weer geheel pijn vrij ben.


19. Anne, klachten: Ik ben behandeld door Weili Feng met als doel pijnbestrijding polyartrose en verlaging bloeddruk.

Reactie van patiënt: De pijn in mijn schouders en armen /polsen is aanzienlijk verminderd, evenals de pijn in mijn knie. Ik gebruik nu geen pijn verlichtende medicijnen meer. Een structureel verstopt neusgat is weer vrijgemaakt. Mijn bloeddruk is verlaagd met circa 40 eenheden voor de bovendruk en 15 voor de onderdruk. Ik ben Weili dankbaar.


20. Pol, klachten: Mijn allergie is niet alleen hooikoorts, maar o.a. ook allergie voor poezen, huisstofmijt.

Reactie van patiënt: Ik moet zeggen dat de behandelingen goed lijken te helpen. Tot nu toe is het allemaal een stuk rustiger dan voorheen en ook geen hooikoorts last. Natuurlijk nies ik nog wel eens, maar dat in veel mindere mate.


21. Ria, klachten: heel weinig energie, slaap vaak slecht, transpireer s' nachts heel veel. Dit is vanaf juni 2001 (overgang). 2. In Juli 2008 baarmoeder verwijderd.

Reactie van patiënt: Het slapen gaat zeer goed. Ik slaap de hele nacht door. Af en toe eens een keer wakker, maar valt dan weer snel in slaap. De opvliegers/transpiratie heb ik eigenlijk geen last meer van. Heel af en toe transpireer ik s' nachts, maar het is niet meer zo erg als het was. Ik heb weer erg veel energie en merk dat ik beter functioneert.


22. Johanna, klachten: Soort van duizelig, soms gevoel half alles te waarnemen, soort van hartkloppingen, onrust gevoel.

Reactie van patiënt: Na korte tijd behandelingen: Ik heb nog last van versnelde hartslag al merk ik wel verbetering. De duizeligheid/wazig voelen/niet jezelf voelen is aanzienlijk minder geworden.


23. Lies, klachten: Vaak last van mijn luchtwegen, verminderde weerstand, vermoeid, stressgevoelig. Emotioneel nogal wisselend. Overgangsklachten. Ben op zoek naar balans.

Reactie van patiënt: Ik slaap uitstekend, zeker vergeleken met voor de behandelingen. Ik heb het niet zo vaak meer koud, ben niet meer verkouden geweest sinds ik onder behandeling ben, terwijl ik vroeger chronisch verkouden was en last had van mijn holtes. Ik voel me niet meer moe en voel me veel energieker, houd het 3 tot 4 keer in de week sporten goed vol, mijn algehele conditie is sterk verbeterd. Heb minder honger en minder neiging om zoet te snoepen in de middag. Ben vrolijker nu ik beter slaap en niet meer zo moe ben. Mentaal ben ik stabieler: kan beter met tegenslag omgaan, beter relativeren, minder emotionele reacties op tegenslagen.

Speciaal iets over TCG: Mensen moeten naar de bron van de Chinese geneeskunde kijken afkomstig uit een land met enorme rijke cultuur en dat al een paar duizend jaar bestaat. Voor mij is Chinese geneeskunde een manier van kijken naar het geheel. Niet naar één onderdeel van het lichaam, maar het lichaam als geheel. Alles werkt met elkaar samen en beïnvloedt elkaar. Chinese geneeskunde pakt de bron van de kwaal aan en niet de symptomen.

 

Tel.: 033 - 4564693         info@chinatura-medica.com           K.v.K. nr.    52945723

info@chinatura-medica.com

Reacties van patiënten I

Reacties van patiënten II

Chinatura

中华自然医药堂

Medica

     

            Chinatura Medica         Triangelstraat 66               3822 DJ  Amersfoort

©2011

Reacties van patiënten III

Alle klachten ontstaan door lichaam uit balans

Chinatura Medica brengt uw lichaam in balans

                                       Behandeling . Verzorging . Preventie

Preventie boven behandeling

Verzorging betekent lang leven

Reacties van patiënten IV

Weili Feng