Acupunctuur waarom eerst ziektepreventie
Acupunctuur Amersfoort, acupuncturist Feng

Verantwoording en copyright
VSK
VSK

Er zijn steeds meer mensen met klachten van chronische vermoeidheid

Vermoeidheid is vaak het eerste signaal van lichaam uit balans. Het lichaam is dan in overgang tussen gezondheid en ziekte, deze fase is een ontwikkelingsproces van een kwantitatieve verandering naar kwalitatieve verandering. Op dit moment vermindert de vitaliteit van organen en orgaansystemen, vermindert de reactiesnelheid, vermindert het vermogen om aan te passen, zijn er verschillende aantoonbare symptomen, bijvoorbeeld: vermoeidheid, malaisegevoel, duizeligheid, hoofdpijn, pijn op de borst, hartkloppingen, kortademigheid, energieverlies, concentratie problemen, en zelfs pijn in rug, nek en schouder, verlies van eetlust, slapeloosheid, tinnitus, fysieke zwakheid, makkelijk verkouden/griep, zweten, boosheid, terwijl bij ziekenhuisonderzoek, geen duidelijke organische problemen. De World Health Organization rapporteert: de gezondheidsnormen van de wereldbevolking in overeenstemming met de World Health Organization, is ongeveer 15% en de mensen die lijden aan verschillende ziekten zijn ook ongeveer 15%, terwijl 70% van de wereldbevolking in vermoeidheidstoestand is, hetgeen onze waakzaamheid erg wekt. De vermoeidheids-symptomen zijn vroege waarschuwingssignalen van ziekten. Vermoeidheid is het vroege stadium van ziekte, indien niet op tijd wordt behandeld, kan meer dan de helft een hoge bloeddruk, hart-en vaat-ziekten, diabetes en andere organische ziekten ontwikkelen, dus moet niet lichtvaardig worden opgenomen.

Voor klachten van vermoeidheid kan behandeling plaatsvinden bij Chinatura Medica. Door behandeling kunnen de klachten verlichten/verdwijnen.

Vermoeidheidsklachten ontstaan vaak door de vermoeidheid van het leven, dus regelmatig terugkomen voor behandeling als onderhoud, preventie is zeer belangrijk!

Home

 

Tel.: 033 - 4564693         info@chinatura-medica.com           K.v.K. nr.    52945723

info@chinatura-medica.com

Chinatura

中华自然医药堂

Medica


        Chinatura Medica          Triangelstraat 66          3822 DJ  Amersfoort

©2011

Stress

Vermoeidheid

Koude intolerantie

Vermoeidheid

Alle klachten ontstaan door lichaam uit balans

Chinatura Medica brengt uw lichaam in balans

                                       Behandeling . Verzorging . Preventie

Preventie boven behandeling

Verzorging betekent lang leven