Acupunctuur Amersfoort, acupuncturist Feng

Page 3
Page 3
Page 3
Page 3
Page 3
Page 3
Page 3
Page 3
Page 3
Verantwoording en copyright

 Kan Chinese geneeskunde samengaan met Westerse geneeskunde?

Dat kan. Chinese geneeskunde is een natuur geneeskunde, het is zoals men dagelijks aan sport doet, voedsel eet, en kan daarom samen gaan met Westerse geneeskunde. Het doel van Chinese geneeskunde is om de patiënt naar de gezondheidstoestand te laten terugkeren, waarmee de behoefte aan Westerse medicijnen voor de patiënt verminderd kan worden, tot mogelijk aan het einde van de behandeling deze niet meer nodig zijn. 

Bij de behandeling in Feng Chinatura Medica Praktijk, kan aan het begin de patiënt toch nog de normale hoeveelheid Westerse medicijnen gebruiken, maar na een paar behandelingen zal de hoeveelheid Westerse medicijnen mogelijk met de helft verminderd kunnen worden. Als de patiënt doorgaat met de behandeling, kan zij/hij mogelijk helemaal stoppen met de Westerse medicijnen.

Sommige patiënten zeggen dat zij al onder behandeling staan van Westerse geneeskunde, en willen niet (ook) een behandeling met Chinese geneeskunde, wat anders te veel voor het lichaam zou zijn. Dit spreken en denken is onjuist. Het doel van Chinese geneeskunde is juist om patiënten hun gezondheid terug te kunnen geven en om medicijngebruik te kunnen laten stoppen, of om mensen hun gezondheid te laten behouden, zonder dat medicijngebruik en/of chirurgische operaties nodig zijn. Zo wat is te veel? Levenslang laten behandelen en medicijnen innemen, mogelijk ook behoefte aan chirurgische operaties of de gezondheid terug kunnen laten keren en geen medicijnen meer nodig hebben?

Home

 

Tel.: 033 - 4564693         info@chinatura-medica.com           K.v.K. nr.    52945723

info@chinatura-medica.com

Klachten en oorzaken?

Waarom eerst ziektepreventie?

Beste behandelseizoen/tijd?

Tekenen van beroerte?

Uitstraling duidt welke klachten?

Kan TCG samen met WG?

Kan TCG klachten behandelen?

Doet acupunctuur pijn?

Gevolgen lang medicijngebruik?

Kan leeftijd worden verlengd?

Alle klachten ontstaan door lichaam uit balans

Chinatura Medica brengt uw lichaam in balans


               Chinatura Medica          Triangelstraat 66                 3822 DJ  Amersfoort

Chinatura

中华自然医药堂

Medica

. Behandeling . Verzorging . Preventie

Preventie boven behandeling

Verzorging betekent lang leven

©2011