Acupunctuur Amersfoort, acupuncturist Feng

Page 3
Page 3
Page 3
Page 3
Page 3
Page 3
Page 3
Page 3
Page 3
Verantwoording en copyright

Kan Chinese geneeskunde echt klachten behandelen?

Chinese geneeskunde is al duizenden jaren een uniek wetenschappelijk, cultureel en groen erfgoed in de wereld.

In de geschiedenis, hebben het oude Rome, het oude India en het oude Egypte allemaal een glorieuze oude cultuur gehad, maar op de hele planeet, is de enige cultuur die niet onderbroken is geweest de Chinese cultuur, en de Chinese geneeskunde valt onder die cultuur.

Kijkend naar de geschiedenis van de wereld, komt de daling van een natie door oorlog en ziekte. In de Chinese geschiedenis waren er voortdurend oorlogen en plagen, waarom kon de Chinese natie in eeuwigheid blijven? Wie beschermde de gezondheid van de Chinese natie, waardoor de Chinese natie zich kon verspreiden? Een paar duizend jaar geleden voor de moderne tijd is deze taak ongetwijfeld ingevuld door de Chinese geneeskunde.

Chinese geneeskunde is ontstaan tijdens het vechten van Chinezen met de natuur om zelf te kunnen overleven en voort te planten. De maatschappij blijft door ontwikkelen en de wetenschap blijft aan de gang, maar de Chinese geneeskunde is niet geassimileerd en vervangen door de moderne geneeskunde, is nog steeds schilderachtig, zoals Tai Chi, en al duizenden jaren een uniek, wetenschappelijk, cultureel en groen erfgoed in de wereld en kan mensenlevens beschermen. Zonder westerse medicijnen, laboratoriumtests, diagnoseapparatuur, zal de moderne geneeskunde hulpeloos zijn tegen ziekten en zullen de gevolgen daarvan voor zichzelf spreken. Echter, zolang er lucht, water, natuur aanwezig is, zal de mens kunnen overleven, omdat Chinese geneeskunde menselijke gezondheid en mensenlevens kan beschermen.

In China, Japan, Korea en ook veel andere Aziatische landen is Chinese geneeskunde zeer populair en wordt hoog op prijs gesteld. Er zijn heel veel Chinese geneeskunde universiteiten en talloze Chinese geneeskunde ziekenhuizen. Door de duidelijke behandeleffecten bij veel moeilijke en ongeneeslijke ziekten, wint de Chinese geneeskunde wereldwijd steeds meer aan populariteit.

In feite kan Chinese geneeskunde heel goed klachten behandelen, zoals acute, chronische en ongeneeslijke klachten. Bijvoorbeeld, bij acute klachten, zoals vele pijnklachten, diarree, appendicitis, cholecystitis, etc., kunnen de klachten vaak al na één behandeling al veel lichter zijn geworden of zelfs al zijn verdwenen. Bij hartaanvallen, bewusteloosheid, beroerte, kan de patiënt meteen wakker worden na het prikken op bepaalde acupunten. Bij heel veel chronische en zogenaamde ongeneeslijke klachten, kunnen de klachten na een aantal behandelingen al veel worden verlicht of kunnen mogelijk geheel verdwijnen als de behandeling wordt doorgezet, daarbij zal mogelijk levenslang medicijngebruik en operatie(s) worden vermeden.

Naast de behandelfunctie, kan acupunctuur ook mensen in gezonde status houden door bepaalde meridianen en acupunten aan te prikken om yin, yang, qi en bloed goed in balans te houden. Daarom is Chinese geneeskunde niet alleen de geneeskunde om ziekten te behandelen, maar ook om mensen gezondheid te laten behouden en zo goed van het leven kunnen genieten. Dit is het fundamentele verschil tussen Chinese en Westerse geneeskunde.

Als uw klachten niet worden verholpen door behandeling met Chinese geneeskunde, komt dat meestal doordat de meeste artsen de specifieke behandelmethoden nog niet onder de knie hebben of:

Patiënten worden vriendelijk geadviseerd:

 

Home

 

Tel.: 033 - 4564693         info@chinatura-medica.com           K.v.K. nr.    52945723

info@chinatura-medica.com

Klachten en oorzaken?

Waarom eerst ziektepreventie?

Beste behandelseizoen/tijd?

Tekenen van beroerte?

Uitstraling duidt welke klachten?

Kan TCG samen met WG?

Kan TCG klachten behandelen?

Doet acupunctuur pijn?

Gevolgen lang medicijngebruik?

Kan leeftijd worden verlengd?

Alle klachten ontstaan door lichaam uit balans

Chinatura Medica brengt uw lichaam in balans


               Chinatura Medica          Triangelstraat 66                 3822 DJ  Amersfoort

Chinatura

中华自然医药堂

Medica

. Behandeling . Verzorging . Preventie

Preventie boven behandeling

Verzorging betekent lang leven

©2011