Acupunctuur Amersfoort, acupuncturist Feng

Verantwoording en copyright
Cosmetische acupunctuur
Cosmetische acupunctuur
Cosmetische acupunctuur
Cosmetische acupunctuur
Cosmetische acupunctuur

Home

 

Tel.: 033 - 4564693         info@chinatura-medica.com           K.v.K. nr.    52945723

info@chinatura-medica.com

Chinatura

中华自然医药堂

Medica


       Chinatura Medica         Triangelstraat 66         3822 DJ  Amersfoort

©2011

Alle klachten ontstaan door lichaam uit balans

Chinatura Medica brengt uw lichaam in balans

                                       Behandeling . Verzorging . Preventie

Preventie boven behandeling

Verzorging betekent lang leven

Hoogleraar aan de China Academie voor Traditionele Chinese Geneeskunde. Vooraanstaand lid van de Stuurgroep van Gezondheidszorgdeskundigen van de Chinese Academie voor Chinese Medische Wetenschappen. Chinese Arts. Redacteur en recensent bij de uitgeverij van “historische boeken over de Traditionele Chinese Geneeskunst”. Ambassadeur voor het openbaar welzijn bij het Beijing Broadcasting Station.


Du Jiehui studeerde in juli 1985 af aan Chengdu University of Traditional Chinese Medicine en is momenteel professor aan de Chinese Academie voor Chinese Medische Wetenschappen. Zij is betrokken geweest bij wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en klinisch werk in de Chinese geneeskunde, met name in de aspecten van huidverzorging binnen de traditionele Chinese geneeskunde en TCM-gezondheid en anti-aging. In 2004 leerde zij van Zhu Heting, een beroemde internationale taoïstische gezondheidsmeester, de geheimen van de taoïstische gezondheid.


In 1992 redigeerde zij de publicatie van de eerste monografie over Chinese schoonheids- en gewichtsverlies "Natuurlijke remedies voor huidverjonging en gewichtsverlies" en won hiermee de prijs voor buitengewone wetenschappelijke en technologische boeken van de State Administration of Medicine. Zij publiceerde ook de Handed Down Book-collectie, het Department of Medicine, de Chinese traditionele gezondheidsgeheimen, de Chinese wet voor het nieuwe maanjaar, de Chinese kruiden schoonheid, het Chinese gezondheidsboek, de Chinese medische Qigong-reeks en het vrouwelijke ziektegeschiedenisgeheim. "Preventie als recept", "Geweldige behandeling voor mannen en vrouwen", "Alles ervaren", "Seksdisfunctie met zelftherapie", "Natuurlijke schoonheid, Cosmetologie", "Geluk en schoonheid voor vrouwen", "Gewichtsverlies en fitness voor vrouwen" "Een gids voor traditionele Chinese geneeskunde", "Handboek van unilateralisme", "Geheime vrouwentips", "Fitnessmassage voor koppels", "Antiverouderingslevensstijl", "Ik wil schoonheid" en "Wat drink je op kantoor?" Zij heeft al meer dan 20 boeken op haar naam staan.


Ze won de tweede prijs voor wetenschap en technologie van de Chinese Academie voor Geneeskunde, de derde prijs voor wetenschappelijke en technologische vooruitgang van het Chinese Volksbevrijdingsleger, de tweede prijs voor de Provinciale Wetenschappelijke en Technologische Vooruitgang van de Chinese Geneeskunde en de Medaille van Wetenschappelijk onderzoek van de Chinese Academie van Wetenschappen.


Professor Du werd uitgenodigd om lezingen te geven over gezondheidszorg op CCTV, Beijing TV, Tianjin TV, Hubei TV, Heilongjiang satelliet TV, Shaanxi satelliet TV, Shenzhen satelliet TV, Chongqing satelliet TV, Central People's Broadcasting Station en Beijing People's Broadcasting Station. In de afgelopen jaren heeft zij de status van een minister van Buitenlandse Zaken gehad, heeft zij vele malen verschillende lezingen gegeven over de traditionele Chinese geneeskunde en de promotie van de Chinese traditionele medische cultuur verspreid naar overzeese vrienden en overzeese Chinezen. Zij werd hartelijk verwelkomd door het publiek en behaalde goede sociale voordelen.


Professor Du heeft in de afgelopen 30 jaar diepgaand onderzoek verricht op het gebied van gezondheid en schoonheid in haar TCG-praktijk. Zij heeft een schat aan ervaring opgebouwd in schoonheidsbehandeling met TCG. Haar vakgebieden omvatten acupunctuur, Chinese geneeskunde, voedingsleer, schrapen, naveltherapie en taoïsme. Acupunctuur en andere methoden worden gecombineerd om een ​​unieke Chinese schoonheidsbehandelingstechnologie te vormen. Klinisch toegepast bij de behandeling van sub-gezonde huidconditionering, cosmetische gezichtsbehandelingen, restauratie na plastische chirurgie en behandeling van chloasma, acne, allergische huidziekten en andere degeneratieve huidziekten. Daarnaast is er ook aandacht voor verantwoord gewichtsverlies en natuurlijke borstvergroting.


Professor Du heeft de TCG diep bestudeerd, respecteert de klassieke Chinese geneeskunde en pleit voor interne en externe behandeling. In de klinische praktijk pleit zij voor het concept van "van binnen gezond, van buiten er mooi uitzien" en streeft zij naar natuurlijke en effectieve behandelingen. Met succes heeft zij een natuurlijke huidverzorgingsreeks van schoonheidsproducten en een unieke natuurlijke schoonheidsbehandeling ontwikkeld. Een ervan heeft het nationale patentcertificaat verkregen en de andere hebben erkenning van het ministerie van Volksgezondheid verkregen.

  

Profiel van professor Du

Professor Du

Cosmetisch acupuncturist Feng

Behandelindicatie

Behandelkosten

Moderne methode verwijdert rimpels

TCG verjongt u